Geräte und Zubehör
Three cheese spinach scrolls
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
-
three cheese mix (e.g. mozzarella, cheddar, Parmesan or feta), cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
water300 g
-
dried instant yeast (1 sachet) or 20 g fresh yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
baker's flour500 - 520 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
312.6 mg
Eiweiß
9.6 g
Brennwert
965.4 kJ /
229.8 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Pizza dough
1 Std.
Basic muffin mix
30 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Buttermilk scones
35 Min
Pikelets
35 Min