Geräte und Zubehör
Café-style banana bread
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
butter for greasing, plus extra for serving (optional)
-
walnuts (optional)90 g
-
raw almonds90 g
-
bananas 4 (approx. 450 g) peeled and broken into pieces, 1 cut into halves lengthways5
-
eggs3
-
milk90 g
-
brown sugar (see Tip)150 g
-
extra virgin olive oil180 g
-
wholemeal self-raising flour120 g
-
self-raising flour150 g
-
ground cinnamon1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
199.1 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1835.1 kJ /
436.9 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.4 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Peanut butter choc chip slice
1 Std. 15 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Basic muffin mix
30 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Peanut caramel slice
5 Std. 35 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min
Pear and peach crumble
50 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Basic berry muffins
40 Min