Geräte und Zubehör
Yucatan Style Sopa de Lima
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
Roma tomato cut into pieces4 oz
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves with skin on4
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
dried oregano2 tsp
-
allspice berries½ tsp
-
whole black peppercorns¼ tsp
-
whole cloves1 tbsp
-
lime juice2 oz
-
habanero chili cut in half1
-
salt to taste1 tbsp
-
chicken stock65 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless cut into pieces (2 in.)24 oz
-
corn tortilla cut into strips and fried, to garnish5 oz
-
tomatoes quartered, seeded, diced, to garnish7 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1668.3 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
1350.2 kJ /
322.7 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cancun Mexico
10 Rezepte
USA
USA
Soothing Soups
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Cochinita Pibil
4 Std.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Tinga de Pollo
40 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min