Geräte und Zubehör
Creamy Turkey Stew (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil divided30 g
-
brown onions cut into wedges (1 cm/½ in.)200 g
-
carrots cut into slices (1 cm/½ in.)150 g
-
celery stalks cut into thin slices (5 mm/¼ in.)70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut into pieces (4 cm/1.5 in.)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
salt divided¾ - 1 ¼ tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
fresh thyme3 - 4 sprigs
-
chicken stock (see Tip)750 g
-
bacon cubes150 g
-
mushrooms, fresh cut into quarters (see Tip)250 g
-
heavy cream 33-35% M.F.200 g
-
cornstarch10 g
-
seeded mustard1 ½ tsp
-
flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2166.5 mg
Eiweiß
47.3 g
Brennwert
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Fett
34.6 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Kohlenhydrate
10.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook with Blade Cover
7 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Moussaka Wraps
50 Min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 Min
Wimbledon strawberry fool
1 Std. 15 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Olive Spread
5 Min