Geräte und Zubehör
Pindakoekjes met chocolate-chip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
20 stuks
Zutaten
-
lijnzaad2 el
-
water70 g
-
donkere chocolade in stukken (2cm)50 g
-
geroosterde ongezouten pinda's100 g
-
amandelmelk210 g
-
havermeel150 g
-
amandelmeel130 g
-
kaneelpoeder2 snuifjes
-
rietsuiker of kokossuiker of panela40 g
-
bakpoeder1 tl
Koekjes decoratie
-
water300 g
-
chocolade in stukken (2cm)30 g
-
olie met neutrale smaak (bv. kokosolie)½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 stuks
Natrium
1218.2 mg
Eiweiß
79.4 g
Brennwert
11061.3 kJ /
2643.7 kcal
Fett
165 g
Ballaststoffe
48.3 g
gesättigte Fettsäuren
31.4 g
Kohlenhydrate
246.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen