Geräte und Zubehör
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Eiweiß
43 g
Brennwert
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Fett
43.4 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min