Geräte und Zubehör
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
300 g
Zutaten
-
500 g wody
-
300 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
24.7 mg
Eiweiß
1.3 g
Brennwert
104.6 kJ /
25 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 Min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM5)
10 Min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM5)
10 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min