Geräte und Zubehör
Cheese and bacon scones
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
10 pieces
Zutaten
-
brown onion cut into wedges (1 cm)½
-
bacon cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
plain flour or gluten free flour, plus extra to dust450 g
-
baking powder3 tsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter cold, cut into pieces120 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
fresh chives cut into lengths (3 cm)10 sprigs
-
milk plus extra to glaze250 g
-
butter to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
440.8 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
1787 kJ /
427.1 kcal
Fett
25.7 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pizza Bianca
40 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Lemonade scones
25 Min
Better banana cake
45 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min