Geräte und Zubehör
Poached chicken with liquid stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
648.3 mg
Eiweiß
23.7 g
Brennwert
689 kJ /
164 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Apple sauce
20 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 Min
Easy satay chicken
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Steamed rice
25 Min
Boiled eggs
20 Min
Stewed apples
25 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min