Geräte und Zubehör
Edna's lemon curd tea cakes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Lemon curd
-
lemon juice60 g
-
unsalted butter60 g
-
white sugar100 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
Cake
-
oil spray to grease
-
self-raising flour150 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
fresh lemon thyme leaves only, plus extra to serve (optional)1 sprig
-
white sugar100 g
-
egg1
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
245.6 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1854.7 kJ /
441.6 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
52.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Lemon curd
20 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Ginger fluff
50 Min
Better banana cake
45 Min
Lemonade scones
25 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min