![Tartă cu asparagus și sos olandez Tartă cu asparagus și sos olandez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DBC382B-A79F-4FEA-A189-BD2FB7492FC7/Derivates/ABBA0068-1593-48B6-AA24-32184B50FAE2.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Foietaj
- 200 g unt nesărat, cuburi (1-2 cm), apoi înghețat pentru 20 minute
- 200 g făină, plus pentru presărat
- 90 g apă, rece
- ½ linguriță sare
Topping
- 100 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 500 g apă
- 250 g sparanghel subțire
- 190 g unt nesărat, cuburi
- 6 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
-
4 ½
lingurițe zeamă de lămâie
oder 4 ½ lingurițe oțet (cidru/vin alb) - ¼ linguriță sare
- 4 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiweiß
- 24.3 g
- Kohlenhydrate
- 43.6 g
- Fett
- 87.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varză roșie
1h
Sos de mere
20 phút
Chipsuri coapte, din legume
1h 45 min
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Keine Bewertungen
Nachos cu ardei dulce și guacamole; Burritos cu jackfruit și sos BBQ
Keine Bewertungen
Spezzatino de miel
Keine Bewertungen
Coaste de porc lipicioase cu măr
2h 30 phút
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Smoothie de pepene galben, la bol
50min
Salată cu sparanghel și mango
35min
Obraji de porc sous-vide
8h 30min
Bolul cu mango și somon
Keine Bewertungen