Geräte und Zubehör
Seafood Soup with Gluten-free Bread
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water240 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Seafood Soup
-
garlic clove1
-
shallots60 g
-
olive oil30 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
prawns, raw, peeled, deveined120 g
-
raw squid rings300 g
-
passata400 g
-
white wine100 g
-
water80 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels cleaned and debearded400 g
-
white fish fillets, skinless boneless (e.g. cod, haddock, sea bass), cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
856.9 mg
Eiweiß
31.5 g
Brennwert
1543.7 kJ /
369 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
34.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Challah
2 Std.
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 Std.
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Cullen Skink
45 Min
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.