Geräte und Zubehör
Santa Maria Dry Rub
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 jar
Zutaten
-
salt25 g
-
coffee beans10 g
-
granulated garlic10 g
-
dried oregano3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
whole cloves2
-
dark brown sugar25 g
-
onion powder2 tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ teaspoon
-
ground cinnamon¼ teaspoon
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
9713.1 mg
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
879.9 kJ /
210.3 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
50.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Seasonings and rubs
18 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
French onion dip
45 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min