Geräte und Zubehör
Poached eggs using blade cover
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
119.7 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
377.8 kJ /
90.3 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Browned beef mince
20 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Golden syrup butter
10 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Fruity dream
10 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Hollandaise
15 Min