Geräte und Zubehör
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
cashew nuts155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
ground smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tip)70 g
-
veggie tsuyu70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
chilli crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles340 g
-
edible flowers to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
914.2 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Apple cider dressing
5 Min
Miso Soup
40 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
Keine Bewertungen
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Keine Bewertungen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min