Geräte und Zubehör
Mushroom Stir-Fry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
water divided31 ½ oz
-
tamari sauce to taste2 oz
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish3 oz
-
fresh ginger sliced1 inch
-
garlic cloves2
-
Chinese five spice½ tsp
-
1 dried red chilidried chili flakes¼ tsp
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
jasmine rice7 oz
-
zucchini sliced into half moons (½ in.)3 ½ oz
-
carrot julienned3 ½ oz
-
Chinese cabbage leaves sliced (½ in)3 ½ oz
-
baby corn (optional) drained3 oz
-
bean sprouts, fresh3 oz
-
toasted sesame oil to drizzle
-
sesame seeds to garnish
-
dried red chilies (optional) to garnish4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1161.3 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
1686.1 kJ /
403 kcal
Fett
13.8 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Mushrooms
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Ras el Hanout Spice Mix
10 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min