
Geräte und Zubehör
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
Vorbereitung 1 Std. 25 Min
Gesamt 6 Std. 5 Min
8 portions
Zutaten
-
cashews8 oz
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaves destemmed1 ½ oz
-
grapeseed oil2 oz
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water5 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
agave1 oz
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil2 oz
-
curry powder2 tbsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
salt1 tsp
Potato Breads
-
water30 oz
-
potatoes peeled and cubed (2 in.)15 oz
-
fresh dill fronds (approx. 1 bunch)1 oz
-
fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
-
all-purpose flour15 oz
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)16 oz
-
avocados peeled, sliced in wedges4
-
microgreens to garnish
-
edible flowers to garnish
Nährwerte pro 1 portions
Brennwert
1170.4 kcal /
4896.7 kJ
Eiweiß
14.2 g
Fett
94.3 g
Kohlenhydrate
73.8 g
Ballaststoffe
11.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Natrium
564.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
USA
USA