Salată Waldorf pe frunze de andive

Salată Waldorf pe frunze de andive

4.2 6 Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porții

Zutaten

  • andive
    600 g
  • ghimbir confiat
    20 g
  • nuci pecan
    40 g
  • țelină tulpină tăiată bucăți (5 mm)
    150 g
  • măr (orice soi) (aprox. 100 g), fără căsuța cu semințe, tăiat sferturi
    1
  • ardei gras roșu (aprox. 150 g), curățat de semințe, tăiat bucăți
    1
  • maioneză
    30 g
  • coajă de lămâie, rasă
    2 lingurițe
  • zeamă de lămâie
    40 g
  • miere
    1 linguriță
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    1 lingură
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • rodie doar boabele
    1
  • microplante
    10 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 333.4 mg
Eiweiß 2.2 g
Brennwert 565.1 kJ / 135.1 kcal
Fett 7.2 g
Ballaststoffe 5.6 g
gesättigte Fettsäuren 0.8 g
Kohlenhydrate 18.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen