Geräte und Zubehör
Braised Eggs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
6 piece
Zutaten
Soft-boiled eggs
-
eggs B-sized, with shell6
-
water to fill to 1L mark
-
ice water for cooling eggs
Marinade
-
water900 g
-
nutmeg cracked open1
-
dried bay leaves2
-
Chinese black cardamom pod (cao guo) cracked open1
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
white onion cut in pieces100 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce60 g
-
salt (about 1 tsp)5 g
-
sugar30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
168.1 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
305.8 kJ /
73.2 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Shallot Oil
25 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Yam Rice
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min