Geräte und Zubehör
French Herb Cream Cheese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 48 Std.
900 g
Zutaten
-
double cream200 g
-
garlic clove1
-
dried herbes de Provence (see tip)2 - 3 tsp
-
sour cream, 20 % fat200 g
-
mascarpone cheese500 g
-
salt1 heaped tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
baguettes for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 900 g
Natrium
5140.9 mg
Eiweiß
38.5 g
Brennwert
11721.8 kJ /
2801.6 kcal
Fett
284.7 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
165.6 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 Min
Strawberry Layer Cake
2 Std.
Rainbow Yogurt Parfait
20 Min
Ripe Banana Ketchup
40 Min
Burnt Orange
2 Std. 15 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Choux Pastry
2 Std.
Baklava
1 Std. 10 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Maple Caramel Rolls
3 Std. 40 Min
Garlic Cheddar Biscuits
30 Min