
Geräte und Zubehör
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Pineapple Chutney
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
red pepper cut in pieces (3 cm)100 g
-
pineapple peeled, cut in pieces (3 cm)1000 g
-
chipotle chilli flakes½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
apple cider vinegar50 g
-
jam sugar200 g
Hoisin Pulled Pork
-
vegetable oil10 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
pork shoulder, boneless in one piece800 g
-
tomato purée40 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water200 g
-
hoisin sauce plus extra for serving220 g
-
light brown sugar40 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
brioche burger buns6
-
little gem lettuce for serving2 - 3
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
833 kcal /
3485 kJ
Eiweiß
30 g
Fett
30 g
Kohlenhydrate
114 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Natrium
892 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slow Cook Mode
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland