
Geräte und Zubehör
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
garlic clove or to taste1
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
medium eggs2
-
ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
Gruyère cheese sliced (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar (optional)1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
508 kcal /
2128 kJ
Eiweiß
35 g
Fett
31 g
Kohlenhydrate
18 g
Ballaststoffe
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland