Geräte und Zubehör
Sous-Vide Turkey Breast
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
4 portions
Zutaten
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
709.6 mg
Eiweiß
39.8 g
Brennwert
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
6.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Cranberry Almond Financier
1 Std.
Steamed Egg Cups
20 Min