Caramel Peach Kringle

Caramel Peach Kringle

4.6 10 Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 55 Min
10 portions

Zutaten

Caramel
  • sugar
    9 oz
  • heavy whipping cream divided
    7 oz
  • water divided
    36 oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
    1 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    ½ oz
  • vinegar
    1 tbsp
Dough
  • sugar
    1 oz
  • lemon
    1
  • whole milk
    4 oz
  • unsalted butter plus extra to grease
    1 oz
  • dried instant yeast (2¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • large egg
    1
  • bread flour plus extra to dust
    10 ½ oz
  • salt
    ⅛ tsp
Assembly
  • cocoa powder
    2 tbsp
  • canned peach halves cut into 8 wedges each
    4
  • chopped almonds
    1 tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 103 mg
Eiweiß 5.4 g
Brennwert 1607.1 kJ / 384.5 kcal
Fett 16 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 9 g
Kohlenhydrate 54.6 g

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