Caramel Sous-Vide Pineapple

Caramel Sous-Vide Pineapple

4.7 12 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 pieces

Zutaten

  • pineapple (approx. 25 oz)
    1
  • liquid caramel divided
    16 oz
  • star anise divided
    2
  • pink peppercorns divided
    20
  • water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
  • lemon juice
    1 oz
  • ice cream or coconut sorbet, to serve
  • pistachios to garnish
  • fresh mint leaves to garnish
    6

Nährwerte pro 2 pieces

Brennwert 370.1 kcal / 1548.4 kJ
Eiweiß 4.5 g
Fett 6.4 g
Kohlenhydrate 79.3 g
Ballaststoffe 2.5 g
gesättigte Fettsäuren 1.9 g
Natrium 187.1 mg

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