Geräte und Zubehör
Scandinavian Brunch
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Crispbread
-
pumpkin seeds50 g
-
rye flour100 g
-
rolled oats100 g
-
linseeds50 g
-
sesame seeds50 g
-
sunflower seeds50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water lukewarm150 g
-
olive oil plus extra for greasing50 g
Puuro Oats
-
whole mixed nuts (e.g. cashew nuts, almonds, peanuts)40 g
-
water350 g
-
milk100 g
-
rolled oats40 g
-
oat bran20 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt2 pinches
-
unsalted butter for greasing
Toppings
-
fresh mixed berries (e.g. blueberries, strawberries, raspberries)100 g
-
water1600 g
-
white vinegar15 g
-
medium eggs4
-
fresh dill15 g
-
shallot cut in pieces30 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning3 pinches
-
olive oil plus extra for greasing simmering basket20 g
-
garlic clove1
-
honey for drizzling2 Tbsp
-
prawns, raw, peeled, deveined patted dry with paper towel250 g
Assembly
-
avocado sliced100 g
-
red radishes sliced50 g
-
fresh baby spinach50 g
-
micro herbs20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
948.8 mg
Eiweiß
25.8 g
Brennwert
2686.8 kJ /
642.2 kcal
Fett
39.6 g
Ballaststoffe
12.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
53.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Brunch with Thermomix Friend®
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Mushroom Soup
25min
Eggplant Stacks
1h 35min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
French Onion Soup
1h
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1h
Salmon tartare
10min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Piped Raspberry Mousse
1h
Quick cheese soufflés
45min
Creamy pea soup
40min