Okonomiyaki
TM6 TM5 TM31

Okonomiyaki

4.7 (179 Bewertungen)

Zutaten

Okonomiyaki sauce

  • 20 g honey
  • 30 g Japanese soy sauce
  • 60 g tomato ketchup
  • 40 g Worcestershire sauce

Okonomiyaki

  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 200 g water
  • 1 tsp dashi powder
  • 4 eggs
  • 160 g plain flour
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp sugar
  • 400 g white cabbage, finely sliced
  • 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
  • sesame oil, to fry
  • 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
  • Kewpie mayonnaise, to serve
  • bonito flakes, to serve
  • fresh chives, chopped, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1961.9 kJ / 467.1 kcal
Eiweiß
19.9 g
Kohlenhydrate
44.2 g
Fett
22.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Ballaststoffe
4.1 g
Natrium
1327 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte