Geräte und Zubehör
Okonomiyaki
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1327 mg
Eiweiß
19.9 g
Brennwert
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Fett
22.8 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
44.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Japan
22 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Pork and prawn dumplings
55 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min