Geräte und Zubehör
Pork belly with spring onions
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1796.4 mg
Eiweiß
63.7 g
Brennwert
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
77.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Street Food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min