Geräte und Zubehör
Alpenmacaroni
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
3642 kJ /
874 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
92 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen