Geräte und Zubehör
Glühwein
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
375 kJ /
89 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nessuna valutazione
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nessuna valutazione
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Linzenbrood
1h 55min
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione