Geräte und Zubehör
Sojabolognese
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken400 g
-
olijfolie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
soja korrels niet geweekt125 g
-
water100 g
-
tomatenpuree90 g
-
fijn zout1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
suiker1 tl
-
marjolein, gedroogd of vers1 tl
-
basilicum, gedroogd of vers, fijngehakt1 ½ tl
-
kaneel2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
1053 kJ /
251 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
11.4 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Fruitnectar
10 Min