Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g selder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g boter
- 1200 g water
- 400 g aardappelen, in blokjes
- 20 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 1 tl gedroogde marjolein
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiweiß
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoffe
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min