Geräte und Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Vastensoep
30 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min