Risotto cu sparanghel și șofran

Risotto cu sparanghel și șofran

3.0 3 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porții

Zutaten

  • ceapă tăiată felii subțiri
    35 g
  • sparanghel verde tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
    350 g
  • ulei de măsline
    30 g
  • orez pentru risotto alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
    320 g
  • vin alb, sec
    60 g
  • apă
    700 g
  • sare
    1 linguriță
  • fire de șofran (vezi recomandarea)
    1 linguriță
    1 pliculeț pudră de șofran
  • concentrat pastă de legume
    1 - 1 ½ linguriță
  • unt
    20 g
  • parmezan ras pentru servit

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 627 mg
Eiweiß 8.7 g
Brennwert 1766 kJ / 422 kcal
Fett 12.2 g
Ballaststoffe 2.7 g
gesättigte Fettsäuren 4 g
Kohlenhydrate 68.1 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen