Geräte und Zubehör
Tuna stew with potatoes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37 g
Brennwert
2051 kJ /
490 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Cabbage soup
50 Min
Bean stew with meatballs
45 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min