Kompatible Versionen
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Eiweiß
- 4.8 g
- Kohlenhydrate
- 5.7 g
- Fett
- 7.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.8 g
- Ballaststoffe
- 16.7 g
- Natrium
- 257.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pastă de măsline
5 dk
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 dk
Falafel Harissa cu sfeclă roșie; Humus condimentat cu sumac; salată de roșii și rodii cu pitta perfectă
Keine Bewertungen
Dip de anghinare și tofu
5 dk
Pate de ciuperci
1 godz. 30 min
Lasagne cu ricotta, mentă și dovlecel
2 godz.
Burger vegetarian din sfeclă roșie
3 Std. 25 Min
Trio de grisine
1 godz. 40 min
Falafel copt, cu sos Tahini Jalapeño
50 min
Sos cu vinete și migdale
20 min
Pâté de ciuperci
1 godz. 25 min
Salată curcubeu, gata în 5 secunde
5 dk