Geräte und Zubehör
Baked masala fish (MEATER+®)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1218 mg
Eiweiß
40.4 g
Brennwert
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Minced Meat
35 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Fish soup
40 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Soji balls (Semolina balls)
1 Std. 40 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Pad kra pow
45 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.