Geräte und Zubehör
Gerbeaud Cakes (Metric)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
24 piece
Zutaten
Filling
-
225 g hazelnuts, blanchedwhole walnuts, shelled225 g
-
sugar225 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
raisins, dark60 g
Dough
-
whole milk60 g
-
dried yeast active1 tsp
-
butter, unsalted diced, room temperature225 g
-
sour cream70 g
-
sugar45 g
-
egg yolk from large egg1
-
all purpose white flour500 g
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
apricot jam divided170 g
-
dark chocolate chips140 g
-
butter, unsalted diced60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
48 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1410 kJ /
377 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
38 g
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