Geräte und Zubehör
Pulpe de pui sous-vide
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porție
Zutaten
-
pulpe superioare de pui, cu piele și os (180 g fiecare, 3 cm grosime)4
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1400 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
-
unt1 lingură
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porție
Natrium
119 mg
Eiweiß
23 g
Brennwert
1020 kJ /
244 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide - Rețete de bază
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2 Std. 20 Min
Foie gras de rață
72 Std.
Supă cu pui Stroganoff
55 Min
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1 Std. 15 Min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Pește slab sous-vide
Keine Bewertungen
Macrou cu muștar
30 Min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Supă de pui cu găluști de pâine
1 Std. 5 Min
Ochiuri la aburi
15 Min