Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiweiß
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 17 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5h 5 min
Sos Bordelaise
55 Min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Pachețele de primăvară cu pui
1hod.
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 Min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Orez cu carne de vită și broccoli
50 Min