Geräte und Zubehör
Vegetable stock paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
800 g
Zutaten
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
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fresh tomato cut into halves1
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zucchini cut into pieces1
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garlic cloves2
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dried bay leaf (optional)1
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fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
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fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
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fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
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fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
1460.4 mg
Eiweiß
0.2 g
Brennwert
37.8 kJ /
9 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
1.3 g
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