Geräte und Zubehör
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Apple Cake
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing110 g
-
plain flour225 g
-
caster sugar plus 2 Tbsp110 g
-
whole milk100 g
-
baking powder¼ tsp
-
medium egg1
-
eating apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar to taste50 - 100 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
natural vanilla extract½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.7 mg
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
1592.5 kJ /
380.6 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Simnel Cake
3 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Angela's Sticky Tea Bread
1 godz. 30 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
White Bread
3 godz.
Quick Bread
50 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Cheesy Triangle Scones
25 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min