Geräte und Zubehör
Artisan Bread (Betty) Metric
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
12 slices
Zutaten
-
15 g fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
water divided, plus extra to sprinkle1665 g
-
bread flour plus extra to dust550 g
-
salt2 tsp
-
Rustic Bread Spice Mix (optional) (see Tip)1 tsp
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower, to grease
-
vinegar60 g
-
lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
394.6 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
765.2 kJ /
182.9 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
36.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2 Std.
White Bread
6 Std.
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 Std. 35 Min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Caramelized Onion Pizza Dough
4 Std. 25 Min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Pretzel Bread
2 Std.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min