Geräte und Zubehör
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portion
Zutaten
-
fresh peaches peeled, cut in pieces7 oz
White Pepper Citronette
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground white pepper1 pinch
Shrimp
-
large raw shrimp, peeled and deveined12 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinch
-
water to fully submerge bag (not higher than the max fill level)
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salad greens to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
323 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
1036 kJ /
247 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Favorites
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Sous-vide Artichokes
55 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min