Geräte und Zubehör
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portion
Zutaten
-
fresh peaches peeled, cut in pieces7 oz
White Pepper Citronette
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground white pepper1 pinch
Shrimp
-
large raw shrimp, peeled and deveined12 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinch
-
water to fully submerge bag (not higher than the max fill level)
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salad greens to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
323 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
1036 kJ /
247 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Favorites
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Tuna Avocado Bowl
50min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Crab Cakes
1h 35min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h