Geräte und Zubehör
Aardbeien curryketchup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 flessen
Zutaten
-
verse gember in fijne plakjes10 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd1
-
rode uien gehalveerd2
-
tomaten gehalveerd700 g
-
aardbeien gehalveerd300 g
-
rietsuiker250 g
-
tomatenpuree100 g
-
frambozenazijn70 g
-
currypoeder mild (45 g)3 el
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 fles
Eiweiß
9 g
Brennwert
3176 kJ /
758 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
12.8 g
Kohlenhydrate
161 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Aardappel flatbread
12 Std.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen