Geräte und Zubehör
Tom Yum Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
3 jars
Zutaten
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (optional)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
353 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
770 kJ /
184 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min
Toasted Peanuts
20min
Sambal Belacan
10min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Nasi Lemak
45min