
Geräte und Zubehör
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
8 pieces
Zutaten
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
311 kcal /
1301 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
59 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Natrium
189 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Kneading: Asian Recipes
11 Rezepte
International
International