Geräte und Zubehör
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
36 pieces
Zutaten
Potstickers
-
extra virgin olive oil to grease
-
ginger peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided½ oz
-
fresh cilantro leaves only1 ½ oz
-
garlic cloves2
-
green onions cut into pieces (2 in.)3
-
bok choy cut into pieces4 oz
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
red bell peppers destemmed, deseeded4 oz
-
tamari sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
store-bought dumpling wrappers (3½ in. diam.)36
-
water20 oz
Chili Dipping Sauce
-
tamari sauce4 tbsp
-
black bean garlic sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
rice vinegar4 tbsp
-
chili garlic sauce2 tsp
-
grated ginger1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
211 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
163 kJ /
39 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Bagels
1 Std. 20 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Bibimbap
55 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Vegetable Shumai
45 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Potstickers
45 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Vegetarian Burger
1 Std. 15 Min
Pita Bread
2 Std.
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min