Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 - 70 g ogórków kiszonych, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
- 300 g makreli, wędzonej, bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
- 1 łyżka majonezu
- 2 łyżeczki musztardy
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego (opcjonalnie)
- sól, do smaku
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 541.5 kJ / 129.4 kcal
- Eiweiß
- 9.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.9 g
- Fett
- 8.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoffe
- 0.7 g
- Natrium
- 83.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Twarożek kanapkowy
5 min
Dip z łososia z koperkiem
10min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z wędliny
10min
Sos tatarski
5 min