Geräte und Zubehör
Sous-vide Artichokes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
291 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
502 kJ /
120 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-Vide
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 Std.
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 Min
Sautéing Turkey Cubes
Keine Bewertungen
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min