Geräte und Zubehör
Stir-Fried Beef with Caponata
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp30 g
-
onions thinly sliced (2 mm)80 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)150 g
-
pickled capers drained10 g
-
toasted pine nuts10 g
-
garlic clove1
-
beef strips500 g
-
fine sea salt to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
balsamic vinegar15 g
-
cherry tomatoes halved130 g
-
sugar½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
832 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
1323 kJ /
317 kcal
Fett
17 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Dinners
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 Std. 30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min