Geräte und Zubehör
Mexican Spare Ribs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Pico de Gallo (Salsa)
-
tomatoes halved500 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded30 g
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Ribs
-
cola200 g
-
chipotle chilli salsa140 g
-
brown sugar100 g
-
soy sauce80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered180 g
-
oil40 g
-
pork spare ribs sliced in 5 cm pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23.86 g
Brennwert
2255 kJ /
593 kcal
Fett
36.49 g
Ballaststoffe
1.65 g
Kohlenhydrate
28.13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
VIVA MEXICO
12 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Peking Chicken
45 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min